Tilbyr dere Rollover service?

Mesteparten av instrumentene vi tilbyr som er basert på terminkontrakter har en rollover dato. Du kan finne denne informasjonen ved å klikke på "Detaljer" lenken på hovedhandelsplattforms skjermen ved siden av hvert instrument.
Når en terminkontrakt når sin automatiske rollover som definert for instrumentet, blir alle åpne posisjoner og bestillinger automatisk rullet over til neste terminkontrakt av Plus500, helt gratis.
For å oppheve virkningen på verdsettelsen av en åpen posisjon, gitt endring i underliggende instrumenters sats (pris) for den nye kontraktsperioden, blir en kompenserende justering gjort til kontoen slik at du kunne beholde posisjonene dine åpne uten påvirkning på ditt kapitalnivå. Stopp bestillinger og Begrensede bestillinger blir også justert proporsjonalt for å gjenspeile satsen på den nye kontrakten. Verdien av din posisjon fortsetter å gjenspeile påvirkning av markedsbevegelsen basert på ditt opprinnelig åningsnivå.
For ytterlig informasjon om hvordan rollover justeringer blir beregnet, vennligst les: "Hva er en rollover justering?"

Dersom terminkontrakten ikke er underlagt rollover, vil posisjonen lukkes ved utløpsdatoen som er angitt for instrumentet, også tilgjengelig via "Detaljer" lenken. For mer informasjon om utløp av posisjoner, kan du lese: «Hva er en utløpsdatoen til et instrument?

Fant du ikke noe svar på ditt spørsmål? Kontakt oss!
E-post

CFDer er komplekse instrumenter og de kommer med en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giringen. 76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.