Hvordan beregnes prisene til Plus500?

Plus500s opplyste priser refererer til prisen på det underliggende finansielle instrumentet og dets spread.
Kursene får vi fra en rekke uavhengige kilder for tredjeparts-markedsdata som henter sine priser fra relevante børser. Deretter tillegges automatisk en merpris (spreadet) for å komme frem til Plus500s endelige kurser. Spreadet betales av deg gjennom de opplyste kursene og er ikke en tilleggsavgift som du betaler i tillegg til de opplyste kursene.
Spreadet kan beregnes ved å trekke instrumentets salgspris fra instrumentets kjøpspris. Informasjon om et instruments spread finnes på vår hjemmeside eller handelsplattform under "Detaljer" ved siden av instrumentets navn.
Kursene for våre kryptovaluta-CFD-er kommer fra spesifikke kryptovaluta-børser. Vær oppmerksom på at disse kursene kan variere voldsomt utbyderne i mellom.

Fant du ikke noe svar på ditt spørsmål? Kontakt oss!
E-post

CFDer er komplekse instrumenter og de kommer med en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giringen. 76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.