Hva er behandlings tidsrammen for hver metode?

Tidsrammen for behandling av en forespørsel om uttak tar normalt 1-3 virkedager, for å tillate oss å fullføre diverse sikkerhetskontroller før vi initierer betaling. Tidsrammen for mottak av betalingen, er avhengig av betalingsmetode og behandlingstiden av tredjeparts avsender.
Uttaks skjermen på handelsplattform fastslår den minste utbetalingen for hver type betalingsmetode. Behandling av en forespørsel om uttak for mindre enn Minimumsbeløpet kan resultere i kostnader på kontoen din.

Nedenfor er de uttaksmetodene vi tilbyr. Vær oppmerksom på at noen av metodene kanskje ikke er tilgjengelig i din region:

Elektroniske lommebøker - PayPal eller Skrill. Midler bør mottas i el-ommeboken kontoen innen 3-7 virkedager etter at uttak har blitt godkjent.
Bankoverføring - direkte bank til bank overføring av midler. Midler bør bli mottatt i på din bankkonto innen 5 virkedager fra godkjenning av uttaket. Uttak til en bankkonto kan være gjenstand for ytterligere forsinkelser noen ganger avhengig av bank institusjon og aktuelle jurisdiksjon.
Kredittkort - midlene bør mottas på bankkontoen som er knyttet til det relevante kortet og i samsvar med hver banks prosesserings tid.

Vår politikk er å, der det er mulig, gjør uttaks utbetalinger til samme kilde som ble brukt til å gjøre innskudd på kundens konto. For eksempel, hvis en kunde gjorde et innskudd med Visa-kort, vil vi alltid første forsøk på å behandle alle uttak etterpå til samme Visa-kort konto. Når uttaket er godkjent, hvis midlene bli kreditert kundens Visa-kort konto ved sitt neste månedlig kostnad/fakturadato .

Fant du ikke noe svar på ditt spørsmål? Kontakt oss!
E-post

CFDer er komplekse instrumenter og de kommer med en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giringen. 80,5% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.