Når er det nødvendig å kreve PayPal midler?

For å fullføre et PayPal uttak, hvis denne metoden er tilgjengelig i din region, kan du bli bedt om å logge inn på din PayPal-konto og kreve pengene for at de skal gjenspeiles på din PayPal-kontos balanse.

Du kan også være nødt til å bekrefte din PayPal-kontos e-postadressen før du kan kreve pengene dine. For å gjøre dette må du velge lenken for “E-post adressebekreftelse” og skrive inn brukernavn og passord til din PayPal-konto. Denne koblingen ligger i e-postmeldingen sendes til hoved e-postadresse,som du fikk umiddelbart etter at du laget din PayPal-konto. E-postadressen kan endres på din PayPal-konto som følger: “Profil” → “email” → “legg til/rediger”. Skulle du trenge ytterligere hjelp, kan du kontakte PayPals hjelp og støtte.

Fant du ikke noe svar på ditt spørsmål? Kontakt oss!
E-post

CFDer er komplekse instrumenter og de kommer med en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giringen. 80,5% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.